Wat is LPG Endermologie?

Written by studioreshape

Vaak als ik ergens ben en het gaat over werk, ja dan wordt er natuurlijk ook aan mij gevraagd wat ik dan zo dagelijks doe. Leg dan uit dat ik een eigen Beauty, Health & lifestyle clinic heb. Dan volgt meestal de vraag “Goh, Ilja wat doe jij voor behandelingen in jouw clinic? Met welke wens of doel k0men vrouwen bij jou terecht?”
Mijn eerste antwoord is dan “Ik werk met LPG.” Dan zie ik de wenkbrauwen al fronsen (haha goed voor de rimpels en zeker handig om dan naar mij te komen ;-)) en hele grote ogen naar mij kijken. “LPG?? Wat is dat?”

Heel simpel gezegd zeg ik dan “Ik boetseer vrouwen weer in een mooi velletje en ze krijgen weer mooie lichaamsvormen”.

Ik boetseer vrouwen weer in mooie lichaamsvormen.

Wat is nou eigenlijk LPG Endermologie?

LPG Endermologie is een intensieve diep bindweefselmassage die uitgevoerd wordt met het LPG apparaat.

Het is ontwikkeld in 1986 door Louis Paul Guitay en het is een 100% natuurlijke behandeling.

Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt jouw huid gezond en sterk. Je verliest vet waar JIJ dat wilt. 

Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat je maar niet kwijt kunt raken, ondanks het sporten en volgen van diëten, 

De behandeling is vrijwel pijnloze methode. 

Wat doet het ?

Endermologie is een techniek die het mogelijk maakt om hardnekkig vet, dat niet weg gaat door trainen en diëten, te verminderen en zelfs te doen verdwijnen.

Wat je ziet is de behandelkop van de LPG apparaat, deze zuigt en kneed en rolt. Daardoor ontspant je vetcel zich en laat deze zijn inhoud los. Op die manier krijgt de huid zijn elasticiteit weer terug.

De vrije vetzuren ontsnappen en circuleren door je lichaam. De vetcel krimpt en dat betekent dat je centimeters verliest op je buik, love handles, maar ook cellulite en ‘hangend vel’ verdwijnt…

Voor wie is een LPG behandeling?

Een LPG Endermologie behandeling biedt een oplossing voor onder andere:

✔️ Vastzittend vetophoping

✔️ Huidverslapping

✔️ Een strak silhouet

✔️ Stevige huid

✔️ Minder cellulite

✔️ Slanker figuur

LPG is geschikt voor iedereen die graag aan bovenstaande punten wil werken. Er zijn wel een aantal contra indicaties waar mee de LPG behandeling niet gedaan kan en mag worden. Deze worden besproken tijdens het consult.

LPG is een echt MUST TO DO tijdens een afslankprogramma. Het zorgt er namelijk voor dat de huid mooi blijft en huidverslapping tegen gaat.

Verder heeft LPG Endermologie allerlei mooie corrigerende behandelingen en pakt probleemzones aan zoals ‘lovehandles’ en ‘zadeltassen’.

Starten met een LPG behandeling!

Voor dat je gaat starten met een LPG behandeling is er eerst een intake consult om zo jouw wensen en doelen te bespreken. Dan zullen wij samen een behandelplan voor je opstellen. Je maten worden gemeten en foto’s gemaakt.

Tijdens de behandeling heb je een speciaal ontworpen bodywear aan. Dit bedekt netjes jouw lichaam. Het pakje zorgt er ook voor dat de kop van het LPG apparaat beter over jouw lichaam kan glijden, dat de huid beschermt is en dat hygiëne verzekerd is.

De behandeling wordt als erg prettig ervaren. Het moet dan ook absoluut geen pijn doen.

Wat is het resultaat van zo’n LPG behandeling?

Het resultaat van een Endermologie behandeling is dat vet- en vochtophoping afnemen. Je lichaam er gestroomlijnder uit gaat zien. Dankzij Endermologie raak je precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt. 

Resultaten vallen op en zijn blijvend.

Wil je meer informatie over onze LPG Endermologie behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul onderstaand contactformulier in.
Maar kun je niet wachten, bel 06-242 19 586 voor het maken van GRATIS consult.

Contactformulier

Ik wil graag ......

Nieuw veld

Privacyverklaring

8 + 6 =

GRATIS MINI RECEPTENBOEK | ONTBIJTSwitch van brood naar een healthy ontbijt!

Ontdek hoe je een snel en gezond ontbijt op tafel kunt toveren, zodat je de dag goed kunt beginnen zonder jezelf uit te hongeren om er maar slank en sexy uit te willen zien

- 5 makkelijke ontbijten

- Producten uit de supermarkt

- Easy peazy recepten

- Afvallen zonder een dieet te moeten volgen

Je wilt een gezonde start van de dag maar je weet niet echt waar je moet beginnen.  Dan is dit GRATIS mini receptenboek Ontbijt echt iets voor jou.

Super... jouw GRATIS mini receptenboek Ontbijt is naar je onderweg