Vegan Switch

10-daagse detox kuur
effectief ontgiften, meer energie en een slanker fitter lichaam!

Herken jij in…..

Blijft je gewicht maar toenemen de laatste jaren? Ook al ben je voor je gevoel best goed bezig? Je valt steeds een paar kilo af met een dieet en vervalt daarna weer in je oude eetpatroon. Waardoor je ook snel weer aankomt.

Soms heb je jezelf niet goed onder controle en blijft het niet bij 1 koekje. Als je eenmaal begint dan zit er gewoon geen rem op. Je houdt gewoon van lekker eten en het idee dat je niks meer mag eten kan je best frustreren.

Hormonaal ben je volledig uit balans. Veel last van stemmingswisselingen. Je kunt je ook zo nu en dan weleens down voelen. Niet vooruit te branden.

Je weet dat je slanker kunt zijn en wilt dat ook graag, maar je komt alleen maar aan. Je eet gezond, snoept weinig en drinkt genoeg water, maar wat je ook doet je gewicht blijft toenemen. Wel eten, niet eten, veel eten, weinig eten, niets helpt. Wat gaat er dan wel werken? Je hebt zo’n beetje alles geprobeerd, maar je blijft het gevoel van een gestrande walrus houden. Je wordt er zo langzamerhand radeloos van.

Je voelt je vaak heel moe. Als de wekker gaat wil je er eigenlijk wel weer induiken. Je ene voet voor je andere zetten is elke dag alweer een uitdaging. Enorm gebrek aan energie elke dag. Daarbij komt ook nog eens dat je elke nacht slecht slaapt

Als er een virus heerst lijkt het er wel op dat jij altijd die persoon bent diet deze dan ook oppikt. En ze duren ook zo ontzettend lang voordat je opgeknapt bent.

Hoe tof zou het zijn voor je als…..

Je weer eens innig tevreden over jezelf zou zijn en fit wakker worden. Met andere woorden, je vraagt jezelf af waarom je er geen gewoonte van zou maken.

Je in de spiegel kijkt en je denkt bij je zelf “nou die mag er best wezen”.

Je weer dat mooie jurkje aan kan, zonder jezelf er in te proppen. Maar dat alles mooi zit en geen extra rollen zich te voorschijn toveren.

De wekker gaat ’s morgens en dan je bed uit springt vol energie.

In de spiegel ziet hoe mooi je huid er uit ziet. Je weer straalt!

Geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel.

Je super fit en slank voelt!

Hoe fijn zou het zijn als je in 10 dagen je energie weer terug voelt komen, je stoelgang weer normaal is, je huid weer gaat stralen en een aantal kilo verliest? En dat die kilo’s er ook nog eens veel makkelijker afblijven??

Resultaten die je kunt verwachten met Fittergy Vegan Switch detox kuur, is

✔️Tot 4 kilo gewichtsverlies

✔️ Een versterkte darmflorm

✔️ Een mooiere huid   

✔️ Meer energie

✔️ Fitter gevoel

 ✔️ Slanker lichaam

Wat gaan we doen tijdens Vegan Switch?

Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

Sporten tijdens detox kuur

Elke dag bewegen is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Beweging en sport vormen een belangrijk onderdeel van de 10-daagse detox kuur. 

Tijdens de 10 Vegan Switch dagen, moet je elke dag minimaal 1 uur achter elkaar bewegen én daarnaast twee actieve zweettrainingen doen. Regelmatig bewegen en/of sporten is heel goed voor je weerstand. Het helpt namelijk om ziektewekkers te bestrijden. 

Waarom die vitamine strip?

De suppletiestrip en Greens zijn onmisbaar tijdens de Vegan Switch detox kuur. Deze gebruik je elke dag. In de suppletiestrip zitten speciaal geselecteerde voedingssupplementen die bij het ontbijt, de lunch, het diner en voor het slapen gaan, dienen te worden ingenomen. 

Deze voedingssupplementen ondersteunen allen op hun eigen manier het ontgiften van het lichaam en zorgen voor een hogere energieproductie. Het drinken van de Greens draagt ook bij aan het ontgiften en het maken van de Vegan Switch.

Wat krijg je met het Fittergy Vegan Switch detox kuur?

✔︎Alle benodigde supplementen

✔︎ Persoonlijk Vegan Switch Protocol

✔︎ voor 30 dagen Greens

✔︎ Intake via webinar

✔︎ Starten wanneer je wilt

✔︎ Receptenboek met heerlijke recepten

✔︎ 10 dagen lang, elke dag een mail van mij

Voor wie is Vegan Switch geschikt?

Herken jij jezelf in één of meerdere van de onderstaande punten? Dan is Vegan Switch zeker geschikt voor jou!

  • Moeite om af te vallen;
  • Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet);
  • Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag;
  • Last van vermoeidheid;
  • Slecht slapen;
  • Hormonaal disbalans;
  • Diabetes of obesitas.

Begeleiding tijdens Vegan Switch

Goede begeleiding tijdens de Vegan Switch detox kuur vind ik erg belangrijk. Daarom hebben we een aantal contact momenten met elkaar.

Voor het volgen van het programma  Vegan Switch (10 dagen) heb ik een gegevens van jou nodig. Dit om een beter inzicht te krijgen waar je nu staat. Maar ook om een protocol te maken op jouw persoon.

Nadat ik je antwoorden heb ontvangen zal ik een persoonlijk protocol voor je maken. Daarna ontvang je uitleg wat er van je verwacht wordt tijdens die 10 dagen.
Tijdens de gehele kuur ontvang je elke dag een mail van mij met motivatie, wat je kan verwachten en een leuke workout (die je thuis kunt doen).

Ik ben dan ook tevens bereikbaar voor vragen en mentale ondersteuning. Je doet het niet alleen!

Dag 9 ontvang je weer informatie van mij met betrekking tot het onderhouden van de switch. Ik zal je dan uitleggen wat je na jouw Vegan Switch kuur kunt doen om het ook na de kuur zo goed en zo lang mogelijk te behouden, jouw nieuwe LIFESTYLE!!

Coaching gaat als volgt

✔️ Voordat je start heb je een Coach call via Zoom

✔️ 10 dagen een coach aan je zijde voor al je vragen en motivatie

✔️ Membership voor de Community “get in shape by lja”

Jouw investering

Leg jij de basis voor een optimale gezondheid in 10 dagen?

Schrijf je dan snel in voor de Vegan Switch detox kuur

Jouw investering is €147,00 ex btw

Ik vond het super goed te doen. Ik vond het altijd erg lastig om te vallen. Heb ook best wel veel geprobeerd. Maar door de Vegan Switch ben ik nu wel die extra 4 kilo kwijt. En voel me veel energieker dan daar voor.

De begeleiding vond ik erg prettig. Ik kon altijd met mijn vragen terecht bij Ilja. En als ik zat er even doorheen zat, wist Ilja mij altijd weer die juist zet te geven.

Sophia

Ik voel mij weer veel energieker dan ik was. Was altijd moe en futloos. Maar door de Vegan Switch is dat nu verleden tijd. En wat nog het fijnste van deze kuur was, je mag echt nog best veel eten, waardoor het makkelijk was vol te houden. En zeker als je de richtlijnen volgt. Aanrader!!

Petra

Meld je NU aan voor het fit&fab Vegan Switch detox kuur van 10 dagen

Ik heb nog een vraag…..

Waarom werkt normaal dieten vaak niet?

Er is aangetoond dat tijdens gewichtsverlies de concentratie van gifstoffen in het bloed toeneemt. Het lichaam kan tijdens gewichtsverlies de toxines niet uitscheiden, dit verandert de gevoeligheid voor obesitas en diabetes niet, dit is mogelijk een onderdeel van het jojo-effect.

Door de toenemende kennis is de oplossing te werken naar een toxine vrije voeding- en lifestyle, met veel lichaamsbeweging en een meer plantaardig voedingspatroon met veel polyphenol houdende groente en fruit tezamen, dit is de oplossing om gezonder te blijven en structureel af te slanken en slank te blijven. Daarnaast geven oa. Chlorella, n-acetylcysteine en polyfenolen supplementen extra ondersteuning hierbij.

Het Vegan Switch-protocol geeft advies dat ik in een sauna moet  zitten. Met de huidige situatie is dat niet mogelijk. Wat kun je doen  om hetzelfde effect te krijgen?

Beweging/ sporten is een goede manier om te zweten en een heel heet bad  kan hetzelfde doen als een sauna.

Hoe kan de Vegan Switch een boost geven aan mijn gezondheid en  mijn immuunsysteem efficiënter maken?

De Vegan Switch bevat veel voedingsstoffen die het immuunsysteem  ondersteunen. Ook zorgt Vegan Switch voor een katabole stofwisseling die  het lichaam weerbaarder maakt. En de vele plantaardige voedingsmiddelen  bevatten veel antioxidanten die de gezondheid ondersteunen

Welke supplementen moet ik nu nemen om een gezond uitgebalanceerd immuunsysteem te behouden?

Cell shield, Resveratrol, Greens, Vitamine D en Visolie