Feeling Fit met Sportvasten

Kickstart voor een nieuw lifestyle patroon

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met sportvasten train je je lichaam om in slechts 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding zoals gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.
Make the Switch

Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Tijdens deze dagen begin je de suikers uit je lichaam weg te trainen. Vervolgens ga je drie dagen vasten. Je traint dan de laatste suikers weg en je lichaam maakt de switch naar vetverbranding. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen! De laatste 4 dagen bouw je je voeding langzaam weer op. Door dat je blijft trainen blijft je switch behouden. 

Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag 20 tot 30 minuten op een voor jou passende intensiteit. Ook neem je de voedingssupplementen die je tijdens de kuur ondersteunen. Ze ondersteunen je lichaam bij het maken van de switch, beschermen je spiermassa, zorgen voor voldoende energie en onderdrukken het hongergevoel.

Keep the Switch
Om je behaalde switch te behouden is het belangrijk om je sportvasten lifestyle vast te houden. De basis hiervoor is regelmatig intensief sporten en gezonde voeding. Daarnaast kan je nog vastenmomenten in je nieuwe lifestyle opnemen. Hierdoor blijf je in de vetverbranding en behoud je je behaalde resultaten.

Aan de hand van je levensstijl en hoeveelheid sport gaan we kijken hoe we dat voor jou het beste passend kunnen maken. Met als doel een nieuwe lifestyle die niet voelt als een uitdaging maar die gewoon bij je past!

Voor wie is Sportvasten geschikt?
Herken jij jezelf in één of meerdere van de onderstaande punten? Dan is sportvasten zeker geschikt voor jou!

  • Behoefte aan zoet eten of móeten eten;
  • Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet);
  • Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag;
  • Last van vermoeidheid;
  • Het niet (lang) kunnen volhouden van duurinspanningen;
  • Behoefte aan koolhydraten tijdens lange inspanningen;
  • Langzaam herstel na (zware) trainingen.

Hi, ik ben Ilja

Hoi, mijn naam is Ilja van Noord. Ik woon in Hillegom samen met mijn dochter Lieve, zoon Thije en hond Bella!

Na mijn HEAO studie ben ik mijn werkende leven begonnen als marketing medewerker. Daarnaast had ik een enorme passie voor sport en gezonde voeding.

Door mijn eigen struggles als vrouw, mij happy te voelen in mijn eigen lijf, en dat overwon. Kwam ik er achter dat ik echt super blij word om andere vrouwen (en mannen) daarmee te helpen. Vrouwen (en mannen) weer lekker in hun vel te laten voelen, een gezond gewicht te bereiken en vooral ook hoe ze dat ook kunnen behouden.

Mijn doel is dan ook dat vrouwen weer van zichzelf gaan houden, van binnen en van buiten. Zodat zij weer van hun leven gaan genieten, zich weer fit en sexy voelen en daar door weer blij zijn en stralend door het leven gaan.

Ik ben sinds 2010 Sportvasten Coach.

Tegen het einde van de kuur ontvang je weer informatie van mij met betrekking tot het Keep The Switch. Ik zal je dan uitleggen wat je na jouw Sportvasten kuur kunt doen om je Switch zo goed en zo lang mogelijk te behouden, jouw nieuwe LIFESTYLE!!

Sportvasten 1-op-1

Investering €247,00 ipv €297,00  ;
Inclusief

Ondersteunden Sportvasten supplementen

Persoonlijk intake via Zoom

Persoonlijk protocol

Online Sportvasten Academy

Persoonlijk advies Keep the Switch

Dagelijks privé contact via Telegram

Starten wanneer jij wilt!

Afbouwen
In 3 dagen bouw je je voeding af. Je neemt geen eiwitten en nauwelijks koolhydraten. Ook neem je geen tussendoortjes zodat je lichaam vast went aan een aantal uren zonder voeding. Doordat je nauwelijks nog suikers neemt en daarnaast sport maak je de eerste stappen richting vetverbranding.
Vasten
Tijdens de vastendagen neem je alleen nog kleine hoeveelheden sap. Doordat je deze dagen een groot tekort aan calorieën en suikers creëert en daarnaast sport gaat je lichaam de switch maken naar vetverbranding. Op naar je nieuwe lifestyle!
Opbouwen
Tijdens de opbouwdagen laat je je lichaam weer langzaam wennen aan vast voedsel. Je neemt vooral eiwit- en vetrijke voeding zodat je nog goed van je vetverbranding kan profiteren.

Je maakt een start met je nieuwe lifestyle!

Tja VASTEN. Dat is niet echt iets wat wij nog kennen of doen in deze tijd. Maar jeetje, wat is het effectief zeg. Het programma die ik via, en vooral Ilja, gedaan heb waren niet altijd makkelijk. Echter het mooie resultaat wat ik nu al bereikt heb spreekt boekdelen. 45 kilo kwijt en compleet nieuwe garderobe moeten aanschaffen ivm drie maten kleiner aan kunnen. En wij gaan nog door samen. Op naar dat ene getal op de weegschaal. Succes iedereen. Het WERKT ! !”

Jeroen

Als een uitdaging maar super blij dat ik het gedaan heb. 
De begeleiding van Ilja vond ik heel fijn en zij gaf altijd een snelle reactie op mijn vragen.

Het leukst van sportvasten was dat ik weer ben gaan sporten minst geen eten mogen hebben

Zeker zou ik het aanraden aan een ander, het is goed om weer eens met je lichaam bezig te zijn en ook om je weer fit en gezond te voelen en dat gun ik iedereen

Cindy

Vaak gestelde vragen

Waarom is Sportvasten anders dan andere diëten?
Sportvasten is geen dieet, maar een trainingsmethode waarbij je lichaam structureel verandert door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Het is dus geen crashdieet.

Waarom is dit geen crashdieet?
Zoals al eerder is aangegeven is dit geen dieet! Sportvasten training verandert je lichaam structureel door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Bij een een crashdieet ga je over een langere periode heel weinig calorieën eten. Je lichaam krijgt minder brandstof (suikers) binnen en gaat zich aanpassen aan de lagere hoeveelheid calorieën die binnen komen.
Ook verbeter je je conditie niet. Je zal niet meer afvallen omdat je lichaam in de spaarmodus gaat. Je vertraagt dus alleen maar je stofwisseling. Je suikers blijven je primaire brandstofbron en je komt snel weer aan als je weer normaal begint te eten.

Sportvasten daarentegen is een trainingsmethode, waarbij een tijdelijke calorie-restrictie (maximaal 10 dagen) in combinatie met cardio training, zorgt voor structurele aanpassingen in het lichaam. Je lichaam gaat switchen van suiker- naar vetverbranding. Tijdens de 10 daagse sportvasten training bouw je je voeding weer op naar ongeveer 1700 kcal.
Daarna bouw je op naar het voor jou gewenste niveau. Het is zelfs mogelijk dat je stofwisseling na het sportvasten omhoog is gegaan! Je lichaam zal door de gemaakte switch veel meer gebruik gaan maken van je opgeslagen vet als energiebron omdat het nu weer geleerd heeft om vet te verbranden!

Gewoon je voeding aanpassen en dan val je toch ook af?
Dat klopt deels. Als je inderdaad gezond eet, je koolhydraatinname beperkt en sport kan je ook afvallen. Maar er is wel degelijk een verschil. Je traint je lichaam daarmee niet op spiercel niveau in vetverbranding. Hierdoor zal je lichaam veel minder vet verbranden en er dan ook veel langer over doen om dezelfde hoeveelheid vet te verbranden dan je met dit programma in 3 weken (zelfs de eerste 10 dagen al) bereikt.
Daarnaast is het veel moeilijker om te onderhouden. Je lichaam zal uitspattingen veel minder goed op kunnen vangen dan wanneer je een Sportvasten training hebt gedaan.

Hoe moet ik sporten?
Je doet gedurende 10 dagen iedere dag ongeveer 30 minuten cardio. Denk aan fietsen, hardlopen, wielrennen, crosstrainer, roeien etc

Ik doe ook aan krachttraining. Kan ik dat blijven doen?
Gedurende de eerste 10 dagen van het programma heeft dat weinig zin. Krachttraining vraagt suikerverbranding en ook eiwitten en suikers om te herstellen van je training. Na de eerste 10 dagen kan je dat weer langzaam oppakken.

Kan ik wel functioneren als ik niet eet en sport?
Ja dat kan! Door de opbouw van het programma en de ondersteunende voedingssupplementen kan je prima functioneren. Er zijn je al duizenden mensen voorgegaan dus waarom zou jij dit niet kunnen? Het is wel verstandig om het niet te plannen in een hele drukke periode waarin je geen tijd hebt om wat rust te nemen. In het programma ontvang je ook informatie en tips om je zo fit mogelijk te blijven voelen.