Healthy Body & Happy Mind,
dat is mijn missie!

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben trotse eigenaar van het bedrijf Reshape en dus van deze website.

Maar ik ben vooral ook CEO van mijn kleine gezin, dochter Lieve, zoon Thije en hond Bella.

Ik weet als geen ander hoe het is om niet Happy te zijn in je eigen lichaam. Gewoon even niet lekker in je vel. Als je dan in de spiegel kijkt en denkt “hm ben ik dat?” Been there….

Mijn hele leven ben ik al bezig gezonde voeding en mijn gewicht. Ook al ben ik nooit echt te zwaar geweest, maar ik moest het wel in de gaten houden. Ik geniet enorm van lekker eten en op zijn tijd een wijntje. Het werd pas echt een dingetje toen ik een veertig plusser werd. Ondanks de gezonde maaltijden en voldoende beweging kreeg ik last van wat extra kilo’s. Wat ik ook probeerde deze kilo’s gingen er niet meer af. Ik voelde dat er iets moest veranderen, maar hoe? Tijd voor actie.

Ik ging aan de slag met mijn eigen lijf, want ik wilde weer een healthy body en een happy mind. Misschien herken je dat wel, dat je dan denkt ik wil weer stralen als ik mij zelf zie in de etalage raam van een winkel.

Wat ik om mij heen zie gebeuren is dat ik veel vrouwen zich niet happy voelen in hun eigen lichaam. En daar onder gebukt gaan dat zij een maatje meer hebben.

Dus ik heb besloten dat juist hier mijn kennis ligt en dat ik andere vrouwen ga helpen om er voor te zorgen dat zij weer hun lijf hun thuis voelt en weer happy met zichzelf zijn. Het doet mij pijn om te zien dat heel veel vrouwen strugglen met dingen die zo heel simpel zijn en die ook nog eens makkelijk op te lossen zijn.

Wat je over mij moet weten….

Ik ben meer een motivator en mentor dan coach. Resultaat behalen bij mijn klanten vind ik het allerbelangrijkste en ik doe daar alles voor. Bij mij gaat het om de juiste actie en stappen die je moet nemen om tot jouw gewenste doel te komen, te bereiken en vooral te behouden. Ik hou van een realistische en praktische aanpak, en ben vooral een doorzetter en goudeerlijk waardoor ik misschien weleens wat bot over kan komen. Mijn klanten zeggen vaak dat ik liefdevol confronterend ben. Naast Voeding & Lifestyle Coach heb ik vooral ook een heel groot hart en ben ik loyaal.

Mijn missie

Mijn missie is om vrouwen weer te laten stralen als zij zich zelf ziet lopen in de etalage ruit van de winkels. Weer in de spiegel durft te kijken en daar iemand ziet staan waar ze trots op is. Dat zij zich weer thuis voelt in haar lijf, weer lekker in haar vel voelen. Healthy Body & Happy Mind!

Mijn visie

Mijn visie over voeding & lifestyle is dat resultaat krijgen vooral een kwestie van doen is.  Het is heel simpel, soms ook niet echt makkelijk, maar hé dan zou ik het ook niet hebben gedaan. Met simpele en snelle aanpassingen gaat het echt lukken. Alleen niet in de vorm van een (tijdelijk) dieet, maar als een nieuwe manier van leven met gezonde en gevarieerde maaltijden, beweging en voldoende rust.

Als je mij zou kennen zou je weten dat ik….

  • Geboren en getogen ben in Amsterdam, gestudeerd in Haarlem, gewoond in San Sebastian/Madrid Spanje, en aardig geworteld ben in Hillegom
  • Mijn quilty pleasure een heerlijk wijntje en bitterballen op het terras is.
  • Een fitness gek ben en het liefst 5 dagen in de week kan trainen in de sportschool, maar ja dat lukt natuurlijk niet altijd en moet ik het doen met 3 keer.
  • Een spanjofiel ben en als ik later groot ben een huisje in Spanje aan de kust (Barcelona het liefst) koop! 
  • De gezellige etentjes, gesprekken en weekendjes weg met mijn vriendinnen van onschatbare waarde voor mij zijn.
  • Graag strandwandelingen maak met mijn hond Bella.
  • Gek ben op sushi, alleen hoef je me hier ‘s nachts niet voor wakker te maken, want een goede nachtrust is heilig voor me.
“Altijd gezellig en persoonlijk bij Ilja en ook erg blij met het resultaat van de LPG behandelingen!”
Younice

Dankzij de hulp van Ilja is mijn “wens” om 45 kg kwijt te raken, gelukt. Dit had ik niet zonder haar steun en hulp gered. De stok achter de deur in de “wat” moeilijker tijden. Thanks!!
Jeroen Wies

Durf jij een kennismaking aan?