Liefdevol dingen loslaten en veranderingen bij jezelf zien… transformatie, shift of switch ach geef het zelf een naam. Maar wat geniet ik daarvan als ik dat bij iemand zie gebeuren. Volledige andere uitstraling.

Tijdens de 1e sessie van een hypno coaching traject zie ik al een verandering ontstaan bij de ambitieuze vrouwen die ik begeleid. Daar begint de verandering al. 

Eerlijk de verandering begint al op het moment dat je besluit om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. De regie terug te pakken van je leven. En te stoppen met jezelf te saboteren en in je eigen verhaal te blijven hangen en geloven. 

Ik merk namelijk dat veel vrouwen vastzitten in hun eigen patronen, gedachten, overtuigingen en verhalen die ze hebben over zichzelf. Door de hardheid en vooral in de mannelijke energie te zitten, is vaak de vrouwelijke zachte sensuele energie ver te zoeken, en soms ook wel helemaal verdwenen. Dat is ook niet heel gek, gezien we in een mannelijke energie wereld leven. 
Moeten moeten moeten
Doen doen doen
Actie actie actie

Maar ik vind het echt onwijs gaaf om te zien als vrouwen meer in hun zachte vrouwelijke energie gaan zakken. Energie van creatie, woest aantrekkelijk worden voor hun omgeving en vooral voor zichzelf. 
Veel zitten in hun hoofd en maken beslissingen vanuit de mind, het hoofd

Ook ik heb dat jaren gedaan. Beslissingen maken, zowel zakelijk als privé, met rationele redenen, de mannelijke energie, en vergat volledig naar mijn intuïtie te luisteren. Zeg maar helemaal niet meer naar mijn buikgevoel luisteren.
En als je bedenkt dat mijn superpower, volgens human design, juist in mijn buikgevoel en mij intuitie ligt. Dat is mijn blauwdruk, mijn dna. Ik stond dus heel ver van mijzelf af.
Daardoor ook wel heel veel keuzes gemaakt die, nu ik weet wat mijn superpower is, eigenlijk niet goed voor mij waren. En totaal niet bij mij paste.

Ik zei altijd “Mijn intuïtie laat mij in de steek” Alleen was het andersom. Ik luisterde niet meer naar mijn lichaam, naar mijn buikgevoel. Ik kon niet meer zakken, en bleef maar in mijn hoofd. Die vertelde mij wat ik moest doen en of niet. Ik heb echt wel wat verkeerde keuzes gemaakt, achteraf. Maar goed ook daar heb ik van geleerd. Al waren het best wel wat dure lessen…..

Ik heb weer opnieuw moeten luisteren naar mijn lichaam, en voor mijn gevoel. 
De stilte opzoeken en echt over laten geven aan wat ik echt voel, is het een JA 
Dan oke Goooooo
Voel ik een “uhm,” dan is het voor nu een NEE, en die kan natuurlijk later ook nog altijd een ja worden. 
Zakken in mijn lichaam en mijn zachte sensuele vrouwelijkheid omarmen
En dat zie ik ook bij mijn vrouwelijke klanten gebeuren. Leren van zichzelf te houden en te omarmen als een mooie zacht vrouw. 

ZIt jij in je zachte vrouwelijke energie? 
Of maak je nog steeds keuzes met je hoofd?
Wil je graag weer zakken in je zachte vrouwelijkheid?
Meer vrouwelijke energie?

Vraag dan een Gratis Boost sessie aan, die vind je in mijn bio link.
Inspiratie zoom call… helemaal gratis

Liefs ilja