#kwetsbaar….. met de billen bloot nou ja bijna. Eerlijk vind dit best eng mij zo zichtbaar te maken. Maar ik voelde dat ik mijn verhaal moest delen. 

Practice what you preach..

Nee het is voor mij ook niet altijd makkelijk geweest. En nog steeds, er zijn echt nog momenten dat ik het ook lastig vind.
Maar ik weet nu dat ik niet streng voor mijzelf hoef te zijn. Dat ik zo nu en dan eens de teugels mag laten vieren.  Mijn lichaam gaat mij echt wel vertellen “he ilja, dat wat je nu doet/gedaan hebt, ben ik echt niet heel blij mee!” Dan komen de vermoeidheidsklachten, sloomheid de hoek omkijken.  Maar dat mag er soms ook gewoon zijn, toch pak ik de draad gewoon de volgende dag weer op.

Paar jaar geleden zat ik in een behoorlijke bumpy road

Paar jaar geleden zat ik privé en zakelijk in een aardige bumpy road. En ja toen deed ik niet echt heel veel aan mijn lifestyle. En luisteren naar mijn lichaam deed ik toen al helemaal niet. Ik was meer bezig met het gevoel van overleven. Zowel in mijn hoofd, ja de gedachten ging ook met mij aan de loop. Waardoor ik meer ging eten maar ook ging drinken. En dat was niet water, maar toch echt wel aan de wijn. Ik voelde mij echt niet lekker in mijn vel. Ook al zei ik tegen iedereen dat het TOP ging met mij. Ik was ondertussen gescheiden en had mijn sportschool verkocht. 

Oke wat ga ik nu doen?

Oké wat ga ik nu doen? Wat wil ik met mijn leven? Pfff….
De meeste zeiden tegen mij “ilja je zit een in een midlife crisis.” 
Oh voelt dat zo…

Maar ja je leven gaat dan even aan je voorbij. Ik heb een jaar lang vooral veel op de bank gezeten, voelde mij volledig verlamd en Netflix was mijn BFF. Tot ik op een moment besefte en alles op zijn plek viel als puzzelstukjes. Ik dacht, wacht ik heb alle kennis over lifestyle en hormonen. Wat is er toch wat er allemaal intern in dit lijf aan de gang is. Ik ging mij steeds meer verdiepen in niet alleen de buitenkant maar ook van binnen. 

Wat heeft mijn lichaam nodig?

Wat heeft mijn lichaam nodig?  Ik ging weer gezonder eten (onbewerkte voedingsproducten), ging trainen en pakte persoonlijke ontwikkeling (mijn mindset) weer op.

Healthy Body = Happy Mind

Happy Mins = Healthy Body

Ik veranderde stapje voor stapje! En ja het gaat echt niet allemaal van zelf, ik moet er ook echt wel wat voor doen. Maar ik doe het met liefde voor mijn lichaam. Als ik nu vandaag in de spiegel kijk, dan kan ik oprecht zeggen tegen mij zelf (en nu tegen jou) Damm you are looking good!

Heb ik last van de overgang? Qua leeftijd zou je zeggen ik zit er in of schurk er tegenaan.
Heb ik last? Neeee, doordat ik echt goed oplet wat ik eet. Welk voedsel ik in mijn mond stop, merk ik dat ik echt geen klachten heb. En eerlijk, soms zit ik dan even te het raam te turen en laat ik even alles zo de revue passeren en denk ik bij mijzelf. ” Oke heb je echt geen last van de zogeheten overgangsklachten?” En dan moet ik zeggen, nee ik heb geen stemmingswisselingen, nee ik heb geen opvliegers, nee ik voel mij niet dik, neeee!

Dus mooie vrouw, wees lief naar je lichaam, schrijf een liefdesbrief aan je lichaam. Of het je geliefde is die je lief hebt. Je bent het meer dan waard.

Liefs ilja

Gratis online programma!

Gratis online programma!

 

Neee echt? Een gratis online programma?! 

 

Ja!  De "Fit Your Little Black Dress" Challenge is een 5 daags online programma vol waardevolle lessen en opdrachten om meer en meer van je lifestyle en jezelf te gaan houden.

Zodat je met kerst in jouw favoriete zwarte jurkje aan het buffet, lunch of diner zit.

Of heerlijk op jouw eigen kerst borrel staat.

Jij je heerlijk sexy voelt en vol met zelfvertrouwen in your Little Black Dress aan het SHINE ✨  bent

 

Volle focus op wat je WEL kan en mogelijk is!

 

Tijdens deze 5 daagse, gratis online programma, challenge komt er elke dag een ander thema aanbod. 

Het is 100% gratis!

 

✨Dag 1 De gedachten over voeding en de liefhebbende stappen kunt zetten

✨Dag 2 Luister naar je lichaam, hoe kom je in afslankmodus?

✨Dag 3 Hoe vaak zou je moeten bewegen/trainen? En wat?

✨Dag 4 Ontspanning, waarom is dit zo belangrijk?

✨Dag 5 Je bent het waard

 

In deze dagen ontvang je elke ochtend een les, in je mail.

Ik kan niet wachten om je mijn tools en inzichten te geven over bovenstaande thema's.

Om samen naar ons Little Black Dress te bewegen.

 

Doe je ook mee? we starten aanstaande maandag, 30 november

 

Mis het niet, meld je nu aan

 

Tot maandag! 

 

Liefs 

Ilja

You have Successfully Subscribed!