Fittergy Keto Experience

“nieuwe ketogene lifestyle”

Wat is Fittergy Keto Experience?

Normaal gesproken breekt je lichaam de koolhydraten die je eet af tot glucose (suiker). Deze glucose komt in je bloed terecht en wordt vervoerd naar je lichaamscellen.

Tijdens jouw Keto Experience krijg je bijna geen koolhydraten binnen. Hierdoor is er geen tot zeer weinig glucose beschikbaar. Je lichaam heeft dit echter wel nodig en schakelt daarom over op de verbranding van ketonen en vetten. De lever breekt deze vetten niet volledig af waardoor er ketonen in je bloed terecht komen. Je bent dan in ketose.

Dit is geen enge ziekte, maar een metabole staat van het lichaam wanneer er ketonen aanwezig zijn. Deze ketonen gebruikt je lichaam om je cellen te voorzien van energie.

Wat is ketose?

Ketose zorgt bij de meeste mensen voor gewichtsverlies en gezondheidswinst. Er gebeurt tijdens jouw Keto Experience heel veel in je stofwisseling. Niet alle veranderingen zijn direct meetbaar. Wat we
wel kunnen meten, zijn de ketonen in je urine en bloed, je gewichtsverlies en je energieniveau. Het gewichtsverlies kan oplopen tot zo’n 2 kilo per week.

Jouw Personal Ketogenic Profile

Het lichaam reageert tijdens de Keto Experience vanuit een oermechanisme dat ontstaan is bij onze verre voorouders. Die werden door een voedingspatroon van enkel groente en veel (gezonde) vette producten in combinatie met jagen en verzamelen geconfronteerd met een uitputting van de koolhydraatvoorraad (glycogeen en glucose) in het lichaam. Jagen kun je zien als intensief sporten. Daarmee verbrand je glucose.

Een van de meest interessante veranderingen is dat het lichaam ketonen en vetten gaat gebruiken als brandstof. De ketonen die vrij komen zijn een fijne brandstof voor je cellen en met name de hersencellen.

Niet iedereen heeft dezelfde oermens als voorouder en is even goed bestand tegen een lage koolhydraatvoorraad. Daarom ga je samen met mij, jouw lifestyle coach, je eigen ketogeen profiel bepalen. Want als je niet op de juiste manier in ketose gaat en blijft, kun je klachten krijgen en vermoeid raken. Ik ga je helpen door de hoeveelheid koolhydraten in je voeding aan te passen op een voor jou goed niveau.

Net als de oermens

Net als de oermens gebruik je veel groente en (gezonde) vette producten zoals vette vis, noten, eieren en vlees. Zonder die grote hoeveelheid plantaardige voeding ontstaat er een disbalans in vitaminen, mineralen en polyphenolen ten opzichte van de grote hoeveelheid vet in de voeding.

Het gebruik van groente, olijfolie, noten, peulvruchten en groene thee zijn daarom erg belangrijk. Om er zeker van de te zijn dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, gebruik je ook speciaal geselecteerde voedingssupplementen.

Ook het gebruik van mineraalzout (LoSalt) is aan te raden. Een groot deel van het natrium in dit zout is vervangen door kalium, een nuttig mineraal. Hiervan moet je zeker een eetlepel per dag gebruiken.

Sporten tijdens jouw Keto Experience

En ook net als de oermens moet je voldoende bewegen: intensief sporten en wandelen oftewel jagen en verzamelen. Als je dit niet doet, kunnen je spieren gaan vervetten en kan ik, als jouw coach, jouw persoonlijke ketogene profiel niet goed bepalen

Verwachten resultaten kunnen zijn van de Fittergy Keto

✔️ Gewichtsverlies
✔️ Betere duurconditie
✔️ Lager risico op diabetes
✔️ Lagere bloeddruik
✔️ Lager Cholestrol (LDL)

Intensieve fase
De eerste vijf dagen zijn intensief om de schakelaars in je lichaam om te zetten.
Keto fase
Vanaf de 6e dag is de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt hoger, maar nog steeds laag genoeg om gewicht te verliezen. Van dag 6 t/m 14 volg je de recepten uit het persoonlijk protocol. Elke dag is anders, zodat je veel variatie hebt tijdens jouw Fittergy Keto Experience.

Feeling Fab – Fittergy Keto

Het is een nieuw programma

Wat krijg je met dit Fittergy Keto programma:

✔️ De supplementen

✔️ Coaching tijdens de 14 dagen Fittergy Keto Experience

✔️ Protocol

Kosten voor dit programma zijn NU €247,00 ipv €297,00