Na 10 dagen Sportvasten heb je je resultaten behaald! Je hebt de switch van suiker- naar vetverbranding gemaakt, je bent een paar kilo afgevallen, je buik is platter en je voelt waanzinnig energiek. En nu?

Hoe kun je dit gevoel voor altijd vasthouden? Dit kan op twee manieren. Je verandert jouw lifestyle rigoureus, je hebt immers aan jezelf bewezen dat je het zeker kan na 10 dagen Make The Switch. Of je leeft zoals je altijd deed en blijft met Keep The Switch nog steeds in de vetverbranding!

HOE WERKT KEEP THE SWITCH?

Om in de vetverbranding te blijven zijn er twee vormen van een mini Sportvastenkuur doen, dit noemen we een Keep-dag. Jouw Sportvasten Coach bepaald welke Keep-dag het best bij jouw lifestyle past. Hierbij twee voorbeelden van hoe een Keep-dag eruit kan zien op basis van jouw lifestyle:

JE SPORT MINIMAAL 3 UUR PER WEEK

Sport jij minimaal 3 uur per week? Dan kun je tijdens je Keep-dag één maaltijd overslaan en in plaats daarvan gaan sporten. Je eet dan bijvoorbeeld in de ochtend en de avond een maaltijd en je vervangt je lunch door een training en een glas Metabolic Switch. Deze training mag zo zwaar zijn en zo lang duren als je zelf wilt. Het overslaan van 1 maaltijd is natuurlijk niet genoeg om je spieren helemaal leeg te maken van suiker, maar je lever switcht wel volledig naar de vetverbranding en geeft dus een sterkere prikkel dan wanneer je sport en “normaal” eet.

KEEP THE SWITCH IN JE LIFESTYLE

Samen kijken we welke Keep-dag het beste bij jouw lifestyle past. Het voordeel van Keep The Switch is dat je, op je Keep-dag na, wél alles kan eten (inclusief deze, maar probeer ze alsnog zoveel mogelijk te vermijden) en toch nog energiek, fit en slank blijft. Je stofwisseling blijft door Keep The Switch in balans en qua levensgenot bespaar je nérgens op

Wil je ook een persoonlijk Keep The Switch advies en je langdurig slank, fit en energiek voelen? Meld je hieraan voor Sportvasten

Gratis online programma!

Gratis online programma!

 

Neee echt? Een gratis online programma?! 

 

Ja!  De "Fit Your Little Black Dress" Challenge is een 5 daags online programma vol waardevolle lessen en opdrachten om meer en meer van je lifestyle en jezelf te gaan houden.

Zodat je met kerst in jouw favoriete zwarte jurkje aan het buffet, lunch of diner zit.

Of heerlijk op jouw eigen kerst borrel staat.

Jij je heerlijk sexy voelt en vol met zelfvertrouwen in your Little Black Dress aan het SHINE ✨  bent

 

Volle focus op wat je WEL kan en mogelijk is!

 

Tijdens deze 5 daagse, gratis online programma, challenge komt er elke dag een ander thema aanbod. 

Het is 100% gratis!

 

✨Dag 1 De gedachten over voeding en de liefhebbende stappen kunt zetten

✨Dag 2 Luister naar je lichaam, hoe kom je in afslankmodus?

✨Dag 3 Hoe vaak zou je moeten bewegen/trainen? En wat?

✨Dag 4 Ontspanning, waarom is dit zo belangrijk?

✨Dag 5 Je bent het waard

 

In deze dagen ontvang je elke ochtend een les, in je mail.

Ik kan niet wachten om je mijn tools en inzichten te geven over bovenstaande thema's.

Om samen naar ons Little Black Dress te bewegen.

 

Doe je ook mee? we starten aanstaande maandag, 30 november

 

Mis het niet, meld je nu aan

 

Tot maandag! 

 

Liefs 

Ilja

You have Successfully Subscribed!