Na 10 dagen Sportvasten heb je je resultaten behaald! Je hebt de switch van suiker- naar vetverbranding gemaakt, je bent een paar kilo afgevallen, je buik is platter en je voelt waanzinnig energiek. En nu?

Hoe kun je dit gevoel voor altijd vasthouden? Dit kan op twee manieren. Je verandert jouw lifestyle rigoureus, je hebt immers aan jezelf bewezen dat je het zeker kan na 10 dagen Make The Switch. Of je leeft zoals je altijd deed en blijft met Keep The Switch nog steeds in de vetverbranding!

HOE WERKT KEEP THE SWITCH?

Om in de vetverbranding te blijven zijn er twee vormen van een mini Sportvastenkuur doen, dit noemen we een Keep-dag. Jouw Sportvasten Coach bepaald welke Keep-dag het best bij jouw lifestyle past. Hierbij twee voorbeelden van hoe een Keep-dag eruit kan zien op basis van jouw lifestyle:

JE SPORT MINIMAAL 3 UUR PER WEEK

Sport jij minimaal 3 uur per week? Dan kun je tijdens je Keep-dag één maaltijd overslaan en in plaats daarvan gaan sporten. Je eet dan bijvoorbeeld in de ochtend en de avond een maaltijd en je vervangt je lunch door een training en een glas Metabolic Switch. Deze training mag zo zwaar zijn en zo lang duren als je zelf wilt. Het overslaan van 1 maaltijd is natuurlijk niet genoeg om je spieren helemaal leeg te maken van suiker, maar je lever switcht wel volledig naar de vetverbranding en geeft dus een sterkere prikkel dan wanneer je sport en “normaal” eet.

KEEP THE SWITCH IN JE LIFESTYLE

Samen kijken we welke Keep-dag het beste bij jouw lifestyle past. Het voordeel van Keep The Switch is dat je, op je Keep-dag na, wél alles kan eten (inclusief deze, maar probeer ze alsnog zoveel mogelijk te vermijden) en toch nog energiek, fit en slank blijft. Je stofwisseling blijft door Keep The Switch in balans en qua levensgenot bespaar je nérgens op

Wil je ook een persoonlijk Keep The Switch advies en je langdurig slank, fit en energiek voelen? Meld je hieraan voor Sportvasten