BOOST YOUR BODY

Feeling fit & fab in 3 weken!!

NU EARLY BIRD: €397,- i.p.v €497,-

Early bird prijs geldig tm 31-12-2019

Ben je opzoek naar een programma om je lichaam een boost te geven en je weer fitter en slanker door het leven te gaan. Gun jezelf dan dit BOOST YOUR BODY programma van Reshape.

Je voelt je al een tijdje futloos en je kleren zitten niet lekker, te strak om je buik. Je hebt last van een opgeblazen gevoel en je energie is ook al ver te zoeken. HERFST DIP!!

Je weet best wel wat gezonde voeding is, en je gaat ook braaf twee keer per week richting de sportschool. Maar toch voel je nog steeds moe en heb je elke dag last van die well know sugardip. En geeft je dan ook daar volledig aan over.

Dan ga ik je zeggen het kan ECHT ANDERS. Je kunt echt weer slanker en fitter gaan voelen. Nog beter sexier en fitter zijn 🙂

Hoe fijn zou het zijn als je weer dat jurkje past of die favoriete spijkerbroek. Dat je weer vol energie elke dag je bed uit stapt, zonder het gevoel te hebben dat je weet niet wat gedaan hebt de dag er voor. En je eigenlijk weer wil omdraaien en de snooze aan te zetten.

Wat zou het voor jou betekenen als je dat kan bereiken met een programma van 4 weken? Waarbij je alle benodigde informatie ontvangt die je nodig hebt om je lichaam te trainen naar vetverbranding en om dat te behouden. En dan ook nog eens mij als achter de deur aan je zijde te hebben?

Twee FASES om je lichaam een BOOST te geven!

Dit programma helpt je om in 3 weken je lichaam van suiker naar vetverbranding te trainen en dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om dit zo te houden.

De Switch –

Suiker naar Vetverbranding

Kickstart naar een gezonde lifestyle. Deze fase in het programma duurt 10 dagen.

Tijdens deze 10 dagen ga je jouw lichaam van suiker naar vetbrandingen trainen. Dit doe je in combinatie met sporten, vasten en ondersteunende voedingssupplementen. Je bouwt in 3 dagen je voeding af.

Vervolgens ga je 3 dagen vasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen.

Alle dagen doe je een cardio training van ongeveer 30 minuten op een aangegeven hartslag niveau en neem je de ondersteunende voedingssupplementen. 

Je ontvangt voor, tijdens en na deze fase documenten, video’s met hoe het werkt, wat je gaat doen, hoe je de metingen doe en wat je kan verwachten. 

Keep –

de Vetverbranding

Nadat je de Switch gemaakt hebt ga je meer leren over hoe je deze switch van suiker naar vetverbranding kan behouden.

Je leert welke voeding en training je daarbij kan ondersteunen. 

Verder leer je ook waarom en hoe je kleine vasten momenten in je leven kunt voegen. 

Zodat je optimaal resultaat behaald en behoudt van je switch.

Wat krijg je met het Boost Your Body programma?

✔︎ Emails met alle informatie die je nodig hebt in video’s en e-books

✔︎ Besloten Facebookgroep waarin je aan mij of aan de andere deelnemers vragen kan stellen en steun kan zoeken

✔︎ Ondersteunend suppletie pakket

✔︎ Drie 1-op-1 Calls van mij

TESTIMONIAL

“Ik was na mijn zwangerschap wat kilo’s aangekomen en wilde daar vanaf. Ook wilde ik me weer fitter voelen. Ik verloor met sportvasten 5 kilo en voel me een stuk fitter! Al met al ben ik ontzettend tevreden over het programma en ik kan Ilja als coach ook écht aanbevelen!”

Sylvia

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Ilja van Noord. Ik woon in Hillegom samen met mijn dochter Lieve, zoon Thije en hond Bella!

Na mijn HEAO studie ben ik mijn werkende leven begonnen als marketing medewerker. Daarnaast had ik een enorme passie voor sport en gezonde voeding.

Door mijn eigen struggles als vrouw, mij happy te voelen in mijn eigen lijf, en dat overwon. Kwam ik er achter dat ik echt super blij word om andere vrouwen (en mannen) daarmee te helpen. Vrouwen (en mannen) weer lekker in hun vel te laten voelen, een gezond gewicht te bereiken en vooral ook hoe ze dat ook kunnen behouden.

Mijn doel is dan ook dat vrouwen weer van zichzelf gaan houden, van binnen en van buiten. Zodat zij weer van hun leven gaan genieten , zich weer fit en sexy voelen en daar door weer blij zijn en stralend door het leven gaan.

In die 15 jaar heb ik veel vrouwen mogen begeleiden om hun gewenste resultaten te behalen. Tijdens deze trajecten merkte ik dat er toch meer nodig was om het nieuwe levensstijl eigen te maken en te behouden.

Daarom heb ik dit programma ontwikkeld “Boost Your Body”. Een programma waar je meteen gaat merken en voelen wat het effect is. Je ziet meteen resultaat maar belangrijker is dat je leert hoe je het eigen maakt.

Welke resultaten kun je verwachten?

2-6 kilo gewichtsverlies (90 % vet)

3-8 cm taille verlies (dus een plattere buik!)

meer energie en algeheel fitter gevoel

verbeterde conditie

geen suikercravings meer

verbeterd cholesterol en bloeddruk

TESTIMONIAL
“Tja VASTEN. Dat is niet echt iets wat wij nog kennen of doen in deze tijd. Maar jeetje, wat is het effectief zeg. Het programma die ik via, en vooral Ilja, gedaan heb waren niet altijd makkelijk. Echter het mooie resultaat wat ik nu al bereikt heb spreekt boekdelen. 45 kilo kwijt en compleet nieuwe garderobe moeten aanschaffen ivm drie maten kleiner aan kunnen. En wij gaan nog door samen. Op naar dat ene getal op de weegschaal. Succes iedereen. Het WERKT ! !”

Jeroen

Ben jij er klaar voor om 3 weken je lichaan een boost te geven?

Dan help ik je heel graag om die boos te geven. Je gaat 3 weken met mij aan de slag.

Tijdens dit programma ga ik je helpen om je weer fitter en slanker te laten voelen. En door je meer inzichten te geven hoe je jouw voeding en training het beste kunt inpassen in jouw leven, ben je in staat om het behaalde resultaat te behouden. 

€497,00

Nu EARLY BIRD prijs
€397,00*

*geldig tm 31-12-2019

als je je inschrijft ga je met de betaling akkoord met de algemene voorwaarden

Voor wie is dit programma

  • Je sport graag.
  • Je bent minimaal 2 keer in de week intensief aan het sporten.
  • Je bent fit en gezond**
  • Je bent er klaar voor om hard aan jezelf te gaan werken
  • Je bent bereid om naar jezelf en huidige levensstijl te kijken en daar aanpassingen in te maken
  • Je bent bereid om tijd voor jezelf te maken

Voor wie is het niet?

  • Je bent niet in staat om 10 dagen lang dagelijks te sporten
  • Je op zoek bent naar een quick fix
  • Je niet bereid bent je huidige levensstijl te veranderen
  • Je bent je er niet van bewust dat jij de sleutel bent in de oplossing van je probleem

Meld je nu aan voor het BOOST YOUR BODY progamma